Varm om hjärtat

Blir varm om hjärtat när jag ser dessa bilder och tänker på stunden då Kicki Jonsson s Sigge hitta nytt hem och kärlek i Thailand. Underbart! Nu har vi en massa nallar här i Göteborg som vill döpas med namnlapp och komma i väg... Kan du hjälpa till att hitta på namn och skriva det i ett fint hjärta att hänga runt halsen på en go och kramig? Har du kanske en liten nalle som vill åka till ett barn? Det är underbart att dela.   Ska du åka till Thailand och har lite plats över i din väska så att några nallekompisar kan få åka med? Det är så vi hjälps åt att skapa dessa härlia leenden i glädjestunder.
Ta kontakt vi är i bland på Kommersen och i bland på andra loppis som i dag på Sillvik. Här kan du lämna och köpa fina saker som kläder, skor, husgeråd, böcker, skivor, en del stora nallar (Det är bäst med små då får fler plats och glädje av det).
Vi tar ner allt vi kan och det vi säljer blir till saker som de behöver och önskar på plats.... Som betong och medicin, mat till en gammal som bor i ett skjul med bara trampat jordgolv.
Det blir mycket för pengarna i Thailand, många meter textilier med härligt barntryck som kan lysa upp en dyster tillvaro där det e ganska mörkt.
Kram och tack underbara du som bryr dej, det gör skillnad, med små steg går det också framåt

1 jun 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)