Utdrag ur den nya MITT THAILAND!

Som tur var fick vi åka med polisen där ifrån. Jag frågade om de kunde skicka min post om det kommer någon, och ger dem vår hemadress. Men de sa nej, nästan i kör, skrattade mot varandra och skakade på huvudet.

Polisen ja, det blev en av dem som pratade engelska vi åkte med. Han sa att han tyckte om svenskar, han är som min son sa han och klappade Toffe på huvudet. Ni kan följa med hem till mig. Svenskar är fina vackra folk säger han. Tack sa jag, vi tycker att folk från Thailand är fina sa jag. Tycker du jag är fin sa han. Ja visst sa jag, du är fin och en bra polisman svarade jag. Ni följer med mig hem säger han. Är din fru hemma frågar jag lite trevande. På det kommer inget svar, han pratar på polisradion.

Vi ska ta bussen till Krabi säger jag, det kan ni göra i morgon tyckte han. I am big boy sa han. Ja sa jag, så upprepade han det, jaja du är sheriff sa jag. Han skrattade lite. Efter ett tag sa han; to nigth big boy, you see. Efter jobbet skulle han bli stor karl jag skulle få se, han frågar om jag förstår. Hm tänkte till lite snabbt, javisst sa jag du har en stor båt på havet sa jag och log. Han log tillbaka, ett brett leende och jag tyckte hans ögon var lite glansiga.

9 sep 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)