Tony skriver med utrag ur boken BARNEN SOM INGEN VILL HA

Åh fina älskade Superchai, min tappra strålande hjälte. Han bor i mitt hjärta för evigt. Det är för att hedra honom och hans vänner jag skrivit boken. De finns med oss, mina fina hjärtebarn som änglabarn kan deras historia när någon köper en bok få leva och bli till hjälp för andra barn som har det svårt här nu   för det är va överskottet går till. Tusen hjärtlig tack Tony min hjälte som redigerar och översätter och till alla som bryr sig på olika vis. Det sjunger inom mig av små barnaröster snälla snälla mamma sluta aldrig hjälpa dom som är kvar...

Tony skriver:

Jag vill varna känsliga personer för texten som kommer. Men den här episoden berör mig så otroligt mycket. Den är hämtad ur Bente Wikmans bok Barnen som ingen vill ha. Varje gång jag läser det eller pratar om det liksom känner jag det lilla livets smärta och nästan så man kan känna stanken också. När man läst detta och liknande episoder så kan man förstå varför Bente ville lägga så mycket kraft på dessa arma barn. De har det bättre idag men den här händelsen utspelar sig bara för ca 10 år sedan.

Det är ett hål i hans mage, stort rött som en stor böld som sväller ut. Det ser RIKTIGT OTÄCKT ut. Han är alltså stomi opererad men har ingen påse, det går rätt ut. Jag har aldrig sett något liknande kan nästan inte titta.

30 aug 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)