Tjohoo nu äntligen Böckerna kan även beställas på Adlibris och Bokus!!!

I dag ser jag att jag just fått min första beställning på både Bokus och Adlibris så nu är det igång med Bokrondellen. Jippi så böckerna kan beställas både hos Adlibris och Bokus, inte bara via mig som jag sållt de förut genom mail, facebook... Kul att få dela den glada nyheten med dig att det just ska gå i väg 31 böcker

Läs mer om böckerna och recensioner här på sidan och vet du vad.... Kan inte hålla mej, snart kommer nästa och en till två helt olika, en som heter Mitt Thailand som handlar om finurliga och kul episoder alla möjliga upplevelser under mina besök i detta härliga land senaste 25 åren. Den andra eller 5:e får vara en överraskning lite till.

Här har en dröm sedan länge gått i uppfyllelse, jag står med första exet provtrycket av min första bok i handen färsk från tryckeriet. Det har inte gått fort i alla steg men jag har kommit på att så länge man rör sig om än sakta men i rätt riktning mot målet så kommer det närmre. När man har gjort något första gången går det alltid lättare andra tredje och.... Jag ska skriva många böcker :-) I bland händer något som ger lite extra energi och go.

Här är bok nummer 2 en helt fantastisk tid i mitt liv. Den beskriver ett äventyr på cykel några månader genom Indien bland annat men även andra lite kortare cykelturer. Det var himla kul att skriva den och de som följde oss på resorna tyckte även de det var skoj. Lättläst.

1 jan 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)