Tack underbara hjälpare!

Pirjo och Brith visar hur man kan göra. Här sprids det bästa av kvinnokraft och härlig inspiration. Tusen tack att ni valde att vara just här just denna dag. Ni såg själva hur mycket det betydde och värdesattes.

 

Corre och Henrik visar lite hur man kan göra så inspireras den lilla familjen att själva göra jobbet. :-) Ni båda är änglar men hjärtan av guld. Tack för stunden ni fanns med här, oj den gick så alltför fort, vips var ni på väg igen.... Lycka till på resan fånga allt ni kan av lycka spänning och härliga upplevelser. Och kom tillbaka snälla om ni kan.

 

 

Det går lättare att städa om man har riktiga grejer, medel sopsäckar och sånt som ska till. Att vi kunde handla in så hon fick det skapade ny lust och energi.

 

Henrik flyttar saker för att bättre komma åt... Han satte i gång full av iver och inspiration innan han ens hunnit ta av sig säcken hehe. Tack så tusen mycket du härliga lockhåriga änglapojk att du kom hit och la din kraft.

Det här ska nog gå fint säger Cornelia och tittar sig omkring bland betong och rostig plåt. Jag håller med ja visst är det härligt, det kan ju bara bli bättre! Tack du strålande ängel!

 

Håkan är här för andra gången och precis som sist han kan inte låta bli, gör mer än han tänkt. Han är en man med mycket kunskap, lust och vilja. Det strålar om honom när han ser att saker och ting blir bättre och bättre. Tusen tusen tack för allt du bidragit med tillsammans med din underbara fru Pirjo

21 feb 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)