Tack för skänkta nalla hälsar barnen som fått :-)

Oj jag undrar om den verkligen är till mej... Åh se sån glädje när hon förstår att nallen är till henne och hon får behålla den.

Stora grabbar blir också glada för mjukisar.

3 på rad som får varsina gossedjur. Kolla in den ena av flickorna har lekt lite med mammas makeup, hon har grönt på ögonlocken och blinkade så stolt så vi skulle se. Något som nästan alltid skapar lite skrik och tumult är när vi delar ut de söta grå, rosa och vita mössen som Annika sytt och skickat med. Här springer ju en del levande möss omkring i de här områden och det är ju inga djur man kelar med precis.

Vi samlar alltid på mjukisdjur, helst många små. Vi fyller väskorna varje gång när vi åker och här går det snabbt åt och blir till glädje till många. Denna gången kommer de flesta från second hand butiken Vännplatsen i Torslanda, Göteborg så vi skickar hjärtligaste tack och varma hälsningar till er alla där. Kram och skriver ni ut bilderna o hänger i butiken kanske någon kan känna igen något de skänkt ;-) Är du på väg till Thailand och har möjlighet tar vi tacksamt emot mer sånt här eller om inte du ska hit ta med dit du ska det finns alltid någon som blir glad för en nalle. Om det är begagnat gör ingenting.

5 dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)