Om Bente

Hej! Bente här. Har du ett favorit land? Thailand är mitt. Vid en av mina resor råkade jag av en slump hamna bland hiv positiva föräldralösa barn. Jag längtade och gruvade, återvände i 10 år. Skriva blev ventilen där jag hämtade kraft, dela sorg och glädje. Det kändes som jag burit ett barn långt över tiden, min bok ”Barnen som ingen vill ha” värkte fram, det gjorde ont men är en lycka.

För att orka med det tunga cyklar jag emellanåt och fotograferar. Jag har satt ihop bilder och text från några av mina finaste turer. Det är bara en härlig bok. Den handlar om att ”cykla långt” och bo billigt. Indien var spännande!

Jag är ensamstående till Ted och är väl som mammor flest, förmanar och ger råd, fast det nu mera är lika mycket jag som behöver hans hjälp. Med Ted i tankarna skapades lilla kalenderboken för kom ihåg och tankar. ”2 bara två”

Tack för att du tog dig tid att läsa. Jag har aldrig gjort det här förr, gett ut någon bok. Så jag tänker som Pippi att det här klarar jag säkert. Jag samlade allt mitt mod och positiv feedback, (fortfarande lite rädd för nästa steg men lotsas inte om det,) nu kör vi så det ryker! Det är jättekul! Hoppas du blev intresserad. För jag har mycket mer jag vill berätta. Kram Bente
Köp 2 få alla 3, billigaste GRATIS (presentbok!)

Du kanske vill ha en föreläsning, det skulle vara jättekul att få komma och berätta om mina upplevelser för din grupp.

Förutom att skriva är jag också en pysslare som älskar handgjort papper, att göra kort och andra fina saker, sprida kreativitet och skaparlust omkring mig.

Är ni ett gäng som vill göra julkort, hör av dig så kommer jag med fint material så har vi en kul träff.

I framtiden skulle jag vilja ordna en skrivar, må bra och pysselträff i Thailand. Är det något som skulle intressera dig?

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)