Nytt år med goda tankar :-)

Jag vill inte älta, inte vara bitter, sorgsen gömma mig i skam över något som en annan gjort mot mig. Så jag har tränat och nu ska jag skriva det i sann kärlek för det är så det är. Kära X till livskamrat som du nyss var. Jag önskar dej allt gott, att du får må bra och bli riktigt lycklig, så lycklig att du vågar ta emot när du får vad du önskar.

Smärtsamt gläds jag för din skuld att du redan samma natt som vi delade hud och täcke hittade din nya livskamrat, smärtsamt gläds jag även över att se ditt förhållande till Gud, kyrkan och församlingen i det du nu vågar träda fram inför alla och vittna om och tacka för den vändning som ditt liv har tagit.

Gud välsigne dig broder och låt oss be om hjälp att glömma svek och lögner, släppa taget, minnas och ta vara på den kärlek och det goda vi fått. Så att vi med öppna armar och ett stort hjärta kan ta klivet in i det nya 2017. Full av förväntan och tacksamhet över allt få vakna varje morgon med känslan av att något underbart kommer ske och skapa det.      

 

2 jan 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)