lite natur längs vår väg och elefantpark eller?

Här om dagen blev jag så glad när det just bredvid mig på vägen dök upp stora elefanter, de var inte levande men det fanns en stor skylt också och jag förstod att läsa Chang och det är elefant. Det blir roligt. Jippi sa jag till Tony, nu ska vi få komma in och umgås och få lite elefantkraft igen. Han var väl inte lika sugen men det gick med en liten suck bara och vi rullade in genom porten, vid nästa stod en vakt. Jag undrade om vi kunde komma in och frågade efter Chang. Ja han nickade med huvudet och svarade med att öppna bommen och javisst Chang är där inne. Men så hejdade han sig och visade på att de har inga snablar. Det var då märkligt, inga snablar? Han visade med en gest som att han dricker. Chang sa han, inga snablar. Nej fanken vi hade kommit till den stora ölfabriken. Det var väl så lagom kul, för två nykterister dessutom. Jag blev så besviken så jag kom inte ens i håg att ta någon bild. Men här får du i alla fall se lite natur och omgivning längs vägen.

Här skulle vi få korsa floden med en färja. Det var en fin tur, trevligt avbräck, vi fick sträcka på benen. Alla de andra fick köpa biljetter men till oss sa de bara att det var free.

Vi är ganska poppis om vi får säga det själv ;-) :-) Det är ofta någon som vill knäppa kort på oss, och många frågar oss om var vi kommer i från och hur gamla vi är.

Länga sträckor har vi cyklat med härliga fina gröna risfält på var sida om oss. Här ligger mycket jobb. Vi ser i bland folk stå med böjda ryggar och i bland har vi sett arbetare på åkrar med bara hackar och spadar som redskap. Men här finns en del traktorer också av varierad årsmodell.

I bland undrar jag om verkligen Tonys mobil kan visa väg.... Men han är starkt troende på den punkten, jag är bara glad om vi får lite extra att köra, då varar ju det roliga längre ;-) och det har ju hänt några gånger att den lett oss rätt direkt.

Här åt vi lunch på en mycket fin vägkrog. Nudelsoppa fullproppad med kött och grönsaker och den kostade bara 40 Bath = 8 kr för oss två

20 dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)