Kära medmäniskor!

Kära medmänniskor, Vill du. Kan du? det är så många som behöver hjälp! Mannen här är gammal ensam och sjuk. Han bor i ett litet skjul utan el och nu i vårA hjärtan. Vi har varit hos honom ett par gånger, förra veckan med några Thailändska ungdomar som översatte. Vi har handlat och försökt att infria en del av önskemålen. Han skulle även gärna vilja ha en madrass och sängkläder. Vi behöver bli fler som hjälper! Skulle du kunna tänka dig? Har du bil? Vore fint att få hjälp m frakten. Tänkte åka ut en av de närmaste dagarna. Det finns många behövande i samma område i HuaHin. Du som kommenterade på en tråd att du ville med o skänka tandborstar snälla hör av dig igen o tala om vilken dag d passar dig. Skriv et pm också...

Vi har fått en betalande medlem i föreningen i år det kostar 150 pr år. Björn satte in 600 bath och det här är en del av vad vi fått för de pengarna. Vi är så klart glada för fler medlemmar. All hjälp till alla behövande är välkommet och tacksamt så klart. Men detta är ett sätt. Tusen tack Björn, årets första medlem. Underbart!

Jag skulle gärna vilja gjuta ett cementgolv till gubben. Det skulle göra skillnad, lite snygg mosaik och möjlighet att hålla rent samt gå utan att få flisor i fötterna och risk för att bli biten av farliga kryp..

28 mar 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)