Invigning

Nu är Det Skandinaviske Bibliotek officiell öppnat med pompa och ståt. En blandning av norskar och svenskar hade slutit upp i god tid för att vara med om invigningen. Fler anslöt sig under kvällen. Kvällen fortsatte med en del av gänget med en trevlig middag på stan. Här kan du se en liten film också

Tusen tack till alla ni som varit med och bidragit på olika sätt att göra detta möjligt. Tack för alla böcker ni lämnat alla vänner ni tipsat. Efter i kväll har biblioteket redan utökat med en del nyheter.

Bland alla bokälskare finns även många andra gemensamma intressen. Vi har kommit på att det är många som vill hjälpa folk som bor i slummen här i Hua Hin. Vi har haft en låda som har fyllts på med saker under kvällen. Redan i morgon 27/1 skall vi träffas utanför cafét vid Macro kl 16.00 för att gemensamt ta oss till ett slumområde. Alla som vill är välkomna dit för att delta. Ta i så fall gärna med något du också. Man kan också köpa billigt storpack på Macro.

Vi beklagar att det blivit fel på telefonnummret i flygbladet som delats ut. Rätt nummer är 094-802-7488.

Måndagar 17.00 - 19.00 möts vi för att byta böcker, träffas, fika, möta nya vänner och smida nya roliga idéer tillsammans.

Kom du också!

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)