inför bokmässan... Utdrag från Cykla Långt

......Vi pratar resor, Lindas favoritland är som vi gissat Indien. Dom har inte använt CS själva än, vi skulle bli deras första gäster. Men det hann komma en kille på inlines i går. Han hade åkt från Skellefteå 16 juni, på väg till Bryssel till EU-Parlamentet, en demonstration från den lilla människan för att visa hur långt det är till makten i Bryssel. Han hade fått åka i kraftigt regn hela vägen till Roskilde.

 

7 juli. I går åkte vi 7 mil och i natt har vi sovit gott. Jag låg på en bekväm soffa och Ted på en gigantisk luftmadrass, han pumpade den själv, upptäckte ett hål och lagade det med cykel reparations-kittet. De klippte klorna på katten för säkerhetsskuld. Men när han vakna låg han ändå nästan helt nedsjunken på golvet.

Vi blev serverade frukost och Erik följde med oss till Tidpunkten där båtarna går och tar där farväl av oss. Vi avtalade att de nästan helt säkert kommer att ta en tur mot Göteborg och hälsa på oss, kanske till och med cykla.

Medan vi väntar på kajen kommer vi i prat med en gubbe som ser ut som en riktig cykelfantast, full mundering från gele i baken till multifunktionella tröjan. Jag undrar ju var han är på väg. Han tittar på mig och svarar allvarligt; Paris. Wow sa jag och han brister ut i ett stort gapflabb och idet han guppar hörs ett misstänkt klirr från plastpåsen han håller ett fast grepp om i sitt knä.

3 sep 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)