Framtidstankar...

Underbart meddelande jag fick se och vakna till i dag från Pia. Hon skriver att hon rekommenderar att folk hjälper till här med mig.  Tack så mycket för det Pia, du har ju följt mig ett bra tag nu. Jag blir så himla glad över att läsa detta. Det som jag önskar mig mest av allt just nu är att vi ska bli lite fler för jag e ganska trött nu. Trött av alla känslor av att bära vidare allt jag får med mig av sånt som inte går att fixa, jo det går men inte ensam.

Men i går fick jag ny energi   Jag fick en Clowndräkt av Camilla som sett... Vi har aldrig träffats men ringarna på vattnet, tänk va underbart det är.

Jag har ju hållit på i såå himla många år men inte tänkt på det så mycket. Men när jag vågade fråga om hjälp, först Norwegian, de lät mig ta med 200 kg gratis när jag flög hit till Thailand i maj. Sedan frågade jag efter hjälp med att frakta det till Hua Hin fr. Bkk och då var det många som såg.

Jag fick en låt! Så himla stolt över den. Ängelen har landat, det var nån som såg.

Många har också fått syn på sina grejer, leksaker, skor och nallar när jag postat bilder. Det är ju himla kul. Jag är runt i 6, 7, eller 8 områden där mycket fattiga människor bor bara i Hua Hin, har en konstskola för barn i ett av områden och målet är att det ska bli i alla, för det är en fantastisk grej. Och nu har jag fått små pallar av plast så vi slipper sitta i gruset och målarsaker och gips figurer.

 
I bland får jag in mycket grejer, urvuxna kläder och skor och nallar och sånt är guld värt här. Jag delar husrum med det ett tag och så cyklar jag ut med det lite då och då. Blir lite trångt i mitt rum i bland...


Jag jobbar nu för att strukturera upp. Bit för bit. Vem behöver golv, en toa, el, tätat sitt hus, myggnär, madrass, läkarvård m.m. och göra det till evenemang så de som vill kan välja va de vill vara med på och hjälpa.


En dröm jag drömmer sedan ett tag tillbaka....  Ett hus i centrum, gratisbutik, litet kafe, olika kurser och ett nav för allt med plats för volontärer och människor utanför att mötas i olika projekt. Det skulle vara enkelt att samlas, slinka in och utgå ifrån. Jag bor en bit utanför så det är inte så lätt för alla som vill med tid och så att komma.


Ett Kreative Helping House skulle det bli! Jag kan driva det, men inte ensam det behövs både flera som har lust och som har en peng att satsa. Jag har sett ett hus som är till salu nu. Det är en lokal och rum ovanpå... Där i rummen skulle man kunna bo som volontär. Jag får en del förfrågningar om att komma hit och hjälpa. Alla har vi något att lära ut och det är underbart att dela.... 

Började skriva i en tråd på fejan men detta blev ju ett blogginlägg..... Jag har ju en blogg  även om jag är mest aktiv med att posta bilder och sånt inne på sidan snälla gilla den, det hjälper. https://www.facebook.com/visombryoss  bloggen ligger här www.bentewikman.n.nu 

17 sep 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)