Att öppna ett bibliotek leder också till hjälp

link till Biblioteket m vägbeskrivning m.m http://www.bentewikman.n.nu/det-skandinaviske-bibliotek Du hittar det även till höger under länkar på sidan. Han fick ett par vita dambyxor visserligen men att de kom väl till pass och togs emot med stor glädje går inte att ta miste på. Många män behöver också... Små tvålar, shampo och sånt var också välkommet. Små nallar ger som alltid stor glädje.. å hon gillade min klänning! Ge den till mig! Ge den till mig! Den här tjejen blev störtförtjust i min topp och jag har också varit fin i den ;-) nu var det hennes tur. Bra va? Killen här satt i huset mitt emot och tittade, han satt i rullstol, jag tyckte inte vi hade något som passade och i mina tankar letade jag febrilt igenom vad som fanns i väskor och påsar. Det får bli ett örngott, det var oanvänt och av siden och han blev glad killen. Man ska nog inte övertänka... Bätre bara chansa. De ger det vidare tror jag det som inte passar. Han hade varit med om en trafikolycka med motorcykel. Barnen fick pysselsatser som de kastade sig över direkt. Se här då, flickorna visar stolt upp de är så snabba, detta ska bli armband. De jobbar med en sortst virkningsteknik med små små gummiband. Kvinnan betraktar en mus som någon fått, gubben också han ville nog hellre haft ett klädesplagg, men musen var fin den också ser de ut att tänka och i allafall inte levande. Svårt att få de att förstå att det är min kompis Annika som sytt för hand i Sverige. Behöver nog få en bild på dej Annika när du sitter och tillverkar ;-) kan du skicka det? Oj se va jag fick? Det var kul! Vi Hoppas med detta bildinlägg kan förmedla lite känsla och visa vart gåvor och sånt tagit vägen. Detta blev det av va som hamnade i pappkartongen på öppningsdagen av det SKANDINAVISKE BIBLIOTEK PÅ SOI 88 I HUA HIN förra måndan. Ett gäng nya böcker kom det också in och några som lästs ganska flitigt och släppt lite i ryggen men de har jag lagat nu. Ett par filmer har vi sett under veckan, så de har vi ställt ut i biblioteket för utlån. Har du nån film du sett och kan tänka dig lämna vidare? Det är spännande och kul det här... Jag ska fixa lite i ordning här, baka också till kvällen, några har sagt de ska komma, spännande se hur många det blir i kväll och om det blir en lika mysig fikastund som sist och äta middag tillsammans. Det vill ju vi gärna.

Fick en fråga på mail som jag svarade på. Det kan vara fler som undrar över varför det ska kosta något... Så jag publiserar delar av det här nu när jag inte hinner skriva så mycket så kan du i allafall läsa det.

Hej Bente. Skal jeg betale Aarsafgift på 950 Bath for at bytta boeger hos jer? Jeg fik at vata da i var her i området der vi bor at jeg kunne bytte 2 for 1 hos jer. Er dette korrekt uden aarsafgift? Hilsen P.

Hej P! Tusen tack for din mail, glad du skriver. Ja man rekker ikke å fortelle om alle tanker i ett kort samtal så jeg trykket denne lille lapp også. Jeg er forfatter også, husker ikke om jeg fortalte om det, her gett ut 3 böker og har nå noen fler som er ferdig at gå i trykk. Dette er ett forsök i all enkelhet, jeg åpner min egen atelje som er fylld med böker en gang i uken for å gjöre det till en slags treffpunkt med böker som förste felles interesse. Når du blir medlem får du samtidigt en av mine böker, den får du behålle, den handler om Thailand. Pengene er ellers tenkt å gå til å gjöre små trycksaker som den du fikk, jeg baker og fixer kaffe, sparer også for å kunne trykke bökene jeg skriver. Sist uke kom det mangen vi hade en kjempekoselig treff, fant nye venner når vi stengte bibloteket var vi en gjeng som gjikk sammen ut og spiste middag. Vi bestemte att vi allerede neste dag skulle gå ut i slummen og hjelpe mennesker i nöd. Ett par hade med sig ting hjemmefra mest klär som de ikke lenger behövde men ville skulle komme andre til glede. Jeg har en del sånt også og vi har kjöpt og sendt leker fra Bangkok og hit. Så på tirsdag var vi ute og gledet mennesker. Det var fantastiskt å se hvor glade de blev for det lille. Ska skrive om det på siden strax. Det kommer å spire andre interessegrupper ut i fra dette. Håper du vill väre med. Det er en liten sum for å ha en handkasse mest. Vi hjälps åt helt enkelt. Kjöper jo også in en del böker. Den som kan og vil kan legge igjen fler böker, men har man bare en ska man nokk kunne få bytte også.

Jeg kommer å tillby gratis skrivercirkel for medlemmer av bibloteket og man kan også gratis henge med på cykelturer... Ja det er tenkt att det ska bli mer og mer...

På lappen glemt jeg å skrive att vi har litt film, musikk og lydböker også som man kan bytte med.

Håper vi ses.

link till Biblioteket m vägbeskrivning m.m http://www.bentewikman.n.nu/det-skandinaviske-bibliotek Du hittar det även till höger under länkar på sidan

2 feb 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)